Set changes reset/dont save + graphic bug

Describe the bug
Since the sidebar update, changes made at the set like using a checkbox don’t save anymore. After reopening the set, everything resets. Also, some graphic bugs occur at random times.

This is what I want

This is how it looks like when I reopen my set (it looks like before)

I am not sure how to reproduce this one.

To Reproduce

  1. Open a Set
  2. Move your relations (make some changes at the relation columns)
  3. Reopen your set
  4. Are your relations still at the position you just put them? (Are other changes saved?)

Expected behavior

  • Relations within sets should save their positions
  • Any changes made should save and not reset after reopening the set

System Information:

  • Windows 11
  • Anytype Version: 0.24.0
2 Likes

I can confirm this bug.

I create a bug report for this:


I made some test and it seems that the Sidebar have nothing to do with it :open_mouth:

Besides, your title was too vague, so I suggest you change it for something more explicit, like this:

Custom Sets Relation columns layouts are not saved

Still cant make any changes in my sets :frowning:

What I want

After reopening

Also found this. After moving a relation, the checkbox didn’t move with it
kk

Seems to be related to this too, since you seem to be having the same experience:

1 Like

@XxxBalCion I tried to reproduce it and my columns always kept the width I set them too. Might this be fixed?

In my case it was fixed.

1 Like