I can't choose source and link to something

WHAT IS THE BUG

You see, such as this…
They’re circling all the time.


HOW TO REPRODUCE IT

Change the interface language to Chinese.
After that, it’s still the same when you switch back to English.
Unless you reinstall anytype.
Then,change language.
Problems will recur.

ADDITIONAL CONTEXT

Tell you what happened next
The day before yesterday I reinstalled my system,to Win11.
I installed anytype
It still have problems logging into my account
But I created another account without problems.
After switching accounts several times, new one no error occurs.
new:
Just remembered that I had imported the oblidian file
Even though the remote storage and recycle bin show nothing.
But the exported md zip still has the files in it.
Maybe that’s the point.
Haven’t replied in a couple days thought you guys didn’t see it

SYSTEM INFORMATION

  • Device:
    Lenovo Legion Laptop
  • OS:
    Window 10 22h2 19045.3393
  • Anytype Version:
    v.0.35.2
  • Tech Info:
    Please provide your Tech Info so our Team and work on this issue:
    Top Menu: Help>Technical Information

This report has been added to our issue tracker and received by the Development Team.

1 Like

Tell you what happened next
The day before yesterday I reinstalled my system,to Win11.
I installed anytype
It still have problems logging into my account
But I created another account without problems.
After switching accounts several times, new one no error occurs.
new:
Just remembered that I had imported the oblidian file
Even though the remote storage and recycle bin show nothing.
But the exported md zip still has the files in it.
Maybe that’s the point.
Haven’t replied in a couple days thought you guys didn’t see it

Could you please provide technical information from menu Help → Technical information?

2 Likes

happened the same !!!

hello,this bug happened on my computer too,I have tried to recreate a new account and want to import the older account’s data into new one,but fail,so pls help to settle this source and link problem,my technical info:
OS version: win32 x64 10.0.17763
App version: 0.38.0
Build number: build on 2024-01-23 17:45:05 +0000 UTC at #c71c64146c6e721ac39e01d450f38db5e6963f2e (dirty)
Library version: v0.30.12
Anytype Identity: AA2bRJo3xBk1ybKrcVFBrzvbiniWnAm7DWDiYBJgEZ7uB4Zf
Analytics ID: 3d484b3d-b4a5-4418-a3f6-d6c9601eeafa
Device ID: 12D3KooWRESVHYJKJfFdcevVZfvbxNKctAMW5qo1kZfGhwdHsQhf