Consistent crashing for several months on the Windows app

Anytype consistently crashes every 10-20 minutes, forcing a restart.

Steps to reproduce the behavior:

  1. I believe this crash may be specific to software I am using on my computer, as I have not seen anyone else with the same crashing issue. Therefore I am not sure it can be reproduced easily.

Expected behavior:

Anytype would remain open and not crash.

System Information:

  • OS: Windows 10
  • Device Manufacturer/Model: NVidia RTX 3080 / AMD Ryzen 7 3700x / MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi
  • Anytype Version: 0.24.0 (Although this bug has been consistent since the last 2-3 updates)

CRASH LOG:

failed to write to gelf: bad write (0/657)

panic:
invalid argument to Int63n

goroutine 186 [running]:
math/rand.(*Rand).Int63n(0x2710,
0x2609706)
/Users/runner/hostedtoolcache/go/1.17.6/x64/src/math/rand/rand.go:110 +0xe8
math/rand.Int63n(…)
/Users/runner/hostedtoolcache/go/1.17.6/x64/src/math/rand/rand.go:327
github.com/dgraph-io/badger.(*valueLog).doRunGC(0xc000299670, 0xc0012199e0, 0x3fb999999999999a, {0x2a743b0, 0xc00b2b0820})
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/dgraph-io/badger@v1.6.2/value.go:1398 +0x2f9
github.com/dgraph-io/badger.(*valueLog).runGC(0xc000299670, 0xc001a9a033, {0x14, 0x0, 0xffffffff})
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/dgraph-io/badger@v1.6.2/value.go:1531 +0x325
github.com/dgraph-io/badger.(*DB).RunValueLogGC(0xc000299500, 0x3fb999999999999a)
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/dgraph-io/badger@v1.6.2/db.go:1084 +0x158
github.com/ipfs/go-ds-badger.(*Datastore).gcOnce(0xc00200a000)
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/ipfs/go-ds-badger@v0.2.7/datastore.go:442 +0x1bf
github.com/ipfs/go-ds-badger.(*Datastore).periodicGC(0xc00200a000)
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/ipfs/go-ds-badger@v0.2.7/datastore.go:189 +0x107
created by github.com/ipfs/go-ds-badger.NewDatastore
/Users/runner/go/pkg/mod/github.com/ipfs/go-ds-badger@v0.2.7/datastore.go:175 +0x427

Hey @DreamweaveVisuals,
is this still the case? Have you tried it on a fresh windows install or maybe killed some other services and programs to find out which one is the problem?

Closing this because of no further responses.
Feel free to create a new topic when needed.

This topic was automatically closed after 13 days. New replies are no longer allowed.